Uvjeti poslovanja

Uvjeti poslovanja

Ova web stranica, kao i svi podaci sa  web stranice su u vlasništvu tvrtke Edenski vrt d.o.o. Prilikom korištenja usluga i pregledavanja sadržaja webshopa, smatra se da ste u potpunosti upoznati sa svim određenim uvjetima i da ih u potpunosti prihvaćate. Prilikom unošenja podataka pri naručivanju proizvoda, kupac snosi odgovornost za točnost unesenih podataka. 

Webshop usluga pruža korisnicima mogućnost  narudžbe biljaka koja su živa bića i ne mogu sva biti istovjetnog izgleda. Sve naše sadnice su iz kontrolirane proizvodnje  i sadrže sve potrebne certifikate.

Dostava i poštarina

Narudžbe se zaprimaju svakodnevno,  dok slanje paketa uobičavamo ponedjeljak, utorak i srijeda. Cijena poštarine ovise o kilaži samog paketa a one su prema cjeniku Hpexpresa. 

Plaćanje

Cijene izražene na stranici imaju uključen PDV. Nakon što izvršite narudžbu kontaktirati ćemo Vas telefonom i ugovoriti vrijeme za isporuku. Robu plaćate pouzećem dostavljaču paketa. S robom dobivate račun za robu, a cijenu poštarine plaćate dostavljaču paketa pri preuzimanju paketa.

Reklamacije i povrat

Sve naše sadnice su iz kontrolirane proizvodnje  i sadrže sve potrebne certifikate. Prije pakiranja sve se sadnice pregledavaju  da nije došlo do kakvog oštećenja, pregledava se i korijenov sustav i nadzemni dio. Izgled  same sadnice  može varirati u zavisnosti od voćne vrste.

U slučaju da mislite da su sadnice dostavljene oštećene,  i želite ih reklamirati ili vratiti obratite nam se pismenim putem ili s telefonom.  Kod opravdanih reklamacija, sadnice će Vam biti zamijenjene. Troškove poštarine u tom slučaju, plaća kupac. 

Zaštita podataka

Edenski vrt d.o.o. se obavezuje zaštititi sve osobne podatke korisnika. Osobni podaci korisnika dostupni su samo ovlaštenim osobama unutar tvrtke Edenski vrt  d.o.o. Osobni podaci korisnika spremljeni su na sigurno te su zaštićeni od neovlaštenog pristupa i korištenja. Korištenje osobnih podataka koristit će se jedino u svrhu komunikacije između zaposlenika Edenskog vrta i korisnika. 

Autorska prava

Svi sadržaji objavljeni na stranici  sadnice.info u vlasništvu su Edenski vrt d.o.o. Svako neovlašteno preuzimanje, objavljivanje i mijenjanje sadržaja sa spomenute domene sadnice.info  nije dopušteno.

Powered By OpenCart
Sadnice.info © 2022