Dobrodošli !

U bogatoj foto galeriji željeli smo vam prikazati naš proizvodni pogon i naše proizvode. Kupcima možemo osigurati post prodajnu uslugu i tako im olakšati početničke korake u voćarstvu.

Ugrađeni inputi u sadnice garantiraju isključivo domaći hrvatski proizvod, te osiguravaju kupcu garanciju domaće kvalitete. Kupci su u mogućnosti naručiti unaprijed što žele da im mi proizvedemo.

Zadovoljstvo kupaca naša je najjača motivacija. Naša je želja je da kupci zajedno s nama sudjeluju u kreiranju sortimenta i kvalitete, koji ćemo zajedno implementirati u naše prostore i s punom odgovornošću ostaviti generaciji iza nas.

Nadamo se da ćete na našim stranicama pronaći ono što ste tražili, te da ćete poželjeti naše proizvode i usluge.

Naše proizvode, osim u središnjem uredu u Virovitici, možete kupiti na i našoj internet trgovini Sadnice.info - Edenski vrt. Također, proizvode možete naručiti i telefonom ili mailom i mi ih možemo poslati brzom dostavom u roku od 24 sata. Pogledajte izbor iz naše ponude, a za sve ono što Vas zanima, a ne nalazi se na našem webu slobodno nas kontaktirajte putem telefona, maila, obrazaca za kontakt.